April 5, 2017 collegecreditcareersnetwork 0Comment

PÅ vår hemsida http://www.kontorsstädistockholm.se/ kan ni lösa fler nödvändiga städtips. Nu ska vi prata mattor! När mattan är ren, är ditt hem renare och luktar fräschare. Även om alla nya mattor börja titta och lukta stor, fläckar och lukt hända. Följande matta spot borttagning tips kommer att hjälpa dig att minska effekterna av spill, smuts och sot på dina värdefulla mattor. Skydda din investering är viktig, så innan du försöker några nya metoder för mattvätt, testa en osynlig del av mattan med den lösning du har i åtanke. Vi erbjuder bland annat Kontorsstädning Stockholm där vi lärt oss mycket genom åren.

Fångst Fläckar Omedelbart

En sak många fläckar har gemensamt är att de sannolikt kommer att genomsyra mattfibrer, orsaka permanenta missfärgning, om de är tillåtet att ställa på plats. För maximal effektivitet, behandla fläckar så snart efter att de uppstår som möjligt. Vi vill nu dela med oss av alla våra erfarenheter från bland annat Kontorsstädning Stockholm och tillhörande tjänster vi erbjuder.

Alla fläckar är inte skapade lika, och välja rätt rengöringsmedel för platsen kan hjälpa till att få upp lättare. klicka in på http://www.kontorsstädistockholm.se/ för att läsa mer.

Proteiner, som blod, urin, avföring, mjölk, kräks och välling, inte svarar bra på tillämpningen av varmt vatten, medan andra typer av fläckar brukar göra. Att veta lite om vilken typ av fläcken är en av de matt plats borttagning tips som hjälper att ge dig en uppfattning om hur man behandlar fläckar mest effektivt. Enzymatiska mattan städare, gnugga alkohol, och ammoniak fungerar bra med proteinfläckar när den tillämpas med coolt att ljummet vatten. Vi hoppas kunna lära dig om både Kontorsstädning Stockholm och andra tjänster.

tänk på att Vanligtvis är en blandning av vit vinäger, vatten och tvättmedel en effektiv allrengöringsmedel gör mattan renare som lyfter fläckar samtidigt minska lukter. Det fungerar bra på smuts och grime också. Förhållandet bör vara en del vinäger till åtta delar vatten, med tillsats av några droppar diskmedel, precis tillräckligt för att skapa ett lödder. Om du arbetar med en fläck som inte innehåller proteiner, använda vatten som är varm vid beröring, men inte kokar. Ökning av temperaturen i vattnet förbättrar rengöringskraft av de flesta rengöringsmedel, men du vill aldrig vattnet så varm att den smälter syntetiska mattfibrer eller skador mattan pad eller uppbackning.

kan behandlas följande svåra fläckar med hjälp av några speciella mattan fläckborttagning tips:

Kaffe eller te blot plats och sedan använda en vit vinäger lösning eller kommersiell mattvätt lösning.

Krita – Inte skrubba. Istället blot krita med en vit skrot trasa. En handduk, tee eller ark rest fungerar bra för detta. Slå på järn och placera den över duken. Krita kommer att dras upp i duken och bort från mattan. Flytta skrot trasa ofta för att undvika att återinföra krita på mattan.

Gum och Stearin – Applicera en isbit på tandköttet eller stearin, och när det fryser, hiss eller skrapa bort det. Detta är ett effektivt sätt att ta bort tuggummi från kläder och hår också.

Vin – Blot plats ordentligt, applicera kallt vatten och torka igen. När du har blottades upp så mycket fukt som möjligt täcka området med koksalt och låt salt absorbera ytterligare fukt i femton minuter. Dammsuga saltet och inspektera fläcken. Om du fortfarande kan se konturerna av fläcken, tillämpa en vit vinäger lösning eller kommersiell mattvätt lösning.

Om du vill behålla en ren, fräsch luktade mattan, fläckar är fienden, och dessa mattan plats borttagning tips kan hjälpa dig att hålla din matta ser bra ut för många år framöver. För fler tips om Kontorsstädning Stockholm och våra övriga tjänster, tveka inte att höra av dig redan idag. Vi finns här för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *