May 30, 2017 collegecreditcareersnetwork 0Comment

Så hur kan vi definiera teambuilding stockholm? Det handlar om att individer kommer tillbaka till de människor som de arbetar med och inser att de också är mänskliga, de har också ett liv och intressen och de är kanske inte så illa som vi föreställer oss att de ska vara när vi cussar och nekar dem för Lägger till vår arbetsbelastning. Teambuilding handlar om att ta ett andetag och lägga ett lag i en inställning för att uppdatera sig och förstå att de behöver de andra medlemmarna för att lyckas, och att de själva behövs och värderas av resten av laget.

teambuildingistockholm

Det handlar om att behandla alla med respekt och skapa en händelse där alla kan engagera sig och avslöja deras värde, inte bara de fysiskt passande personerna, eller alla som har ett diplom eller de som har varit där för mer tid. Det handlar om absolut alla – inga undantag. Teambuilding handlar om att skapa en fristad där människor kan prata öppet om sina idéer och frustrationer och utarbeta hur de ska göra avdelningen effektivare. Debriefs i en resultatbaserad teambuilding dag handlar om att tillåta alla på ett team chansen att dela sina idéer om vad som kan göras för att få jobbet gjort smartare. Ett teambuild handlar om att göra fler vänner.

 

Den bästa metoden för att åstadkomma detta är dock en rolig miljö, men kul är bara en av de avgörande faktorerna. Det måste vara en fast punkt på det och oftast uppnås det som en följd av en tid av eftertanke efter det att roligt har varit haft. Människor behöver lägga in det lärande som de just har upplevt.

 

De behöver reflektera över vad som fungerade, vad som inte fungerade och vad de kunde göra på ett annat sätt om de behövde göra det än en gång. De bör ta resultaten av ett interaktivt teambuildingintervention och dissekera hur de kommer att ta några principer tillbaka till arbetsplatsen för att göra det till en bättre plats.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *