June 10, 2017 collegecreditcareersnetwork 0Comment

Att öppna ett live konto i Forex kan vara en tråkig uppgift för nybörjare, speciellt utan en guide för första gången. Stegen som krävs för att öppna ett demokonto är ganska lätt på grund av kontoens virtuella natur.

 

De flesta mäklare antar samma princip och krav på att öppna livekonton, förutom vissa som begär extra handlingar på grund av landets finansiella bestämmelser, vilket kräver mer verifikation av sökandens identitet för säkerhetsändamål.

 

Innan vi går vidare kan vi överväga en viktig checklista nedan.

 

KONTROLL – Vad du behöver verifiera innan du överväger att öppna ett konto hos en mäklare.

 

Kan mitt land bland de behöriga länderna öppna ett Forex-konto hos mäklaren?

Tillåter mäklaren betalningsmöjligheter i mitt lands finansiella institut? Kan jag göra uttag med återtagningsalternativen som antas av mäklaren?

Vilka avgifter krävs för insättning och återkallelse från mäklaren och dess förvaringsbank?

Checklistan ovan är det första du bör tänka på innan du bestämmer dig för att öppna ett livekonto med en mäklare.

 

För nu antar vi att du måste ha bestämt dig för mäklaren du tänker öppna ett livekonto med.

 

Stegen nedan kan tillämpas på andra Forex-mäklare.

 

Steg 1. Vilken typ av konto ska jag öppna?

 

Detta är en viktig aspekt som du behöver veta innan du öppnar ett livekonto. Det finns tre stora typer av Forex-konton som finns tillgängliga av alla mäklare. Jag förklarar dem för att hjälpa dig att veta vilket konto som passar dig.

 

  1. Mikrokonto: Denna typ av konto är bäst för nybörjare i Forex. Det är idealiskt för deltagare som har låg kapital för handel med Forex. Mycket liten risk är inblandad på grund av kontoens mikro natur. Den gemensamma hävstångsstorleken är ca 400: 1, med ett minimum av 100 $ öppningsbalans.
  2. Standard konto: Detta konto är avsett för handlare med betydande hög kapital än mikrokontot. Erfarenhet i Forex är ett kriterium för att framgångsrikt kunna handla med ett konto av denna typ. Hävstången som berörs här har en större inverkan än mikrokontot. De flesta mäklare begär vanligtvis minst $ 2.000 eller $ 5.000 eller så mycket som $ 10.000 till $ 50.000 för att öppna ett standardkonto. Den gemensamma hävstångsstorleken är cirka 100: 1 med 100 000 handelsstorlek.

 

  1. Mini-konto: Ett mini-konto är ett konto som är lämpligt för både nybörjare och experter i Forex. Den har kapacitet att styra en tiondel av ett standardkonto (dvs $ 10 000). Den har en gemensam hävstångsstorlek på 200: 1 med $ 500 eller högre öppningsbalans och 10 000 handelsstorlek.

 

Det är viktigt att notera att storleken varierar beroende på varje Forex-mäklare. Förutom dessa vanliga typer av konton finns det ett proprietärt Forex-konto som är utformat med unika egenskaper och specifika tjänster.

 

Steg 2: De nödvändiga dokumenten

 

Det är mycket viktigt att känna till mäklarens nödvändiga dokumentationer. Det skulle vara slöseri med tid att fylla i levnadsanslutningsformuläret och gå till dokumentationsstadiet för att veta att ett visst dokument inte kan produceras eller inte är tillgängligt i ditt ort eller land.

 

Den grundläggande dokumentationen som de flesta mäklare skulle kräva är:

 

Bevis för legitimation. Ditt nationella körkort eller internationella pass är bäst för detta.

Bevis på juridisk adress. Hyresintäkter och försäkringsräkningar som anger ditt husadress är godtagbara.

 

Bankredovisning. Inte alla mäklare behöver detta utom för ytterligare verifieringsändamål eller alternativ.

 

Utility Bill kvitto. Vissa mäklare behöver detta för att ytterligare verifiera din juridiska identitet och bevis på socialt ansvar.

 

Steg 3: Live Account Form (Individuellt Konto)

 

Följande uppgifter krävs vanligen att de fylls i direktkontoformuläret online eller offline.

 

Personlig information: Se till att informationen du anger här matchar uppgifterna i ditt bankkonto. Information som krävs här är sökandens titel, förnamn, medelnamn, efternamn, födelsedatum, e.t.c.

Kontaktuppgifter: Din e-postadress, Land, Telefonnummer, Stad, Gatunamn, Postnummer, e.t.c.

 

Investor Information: Valutatyp, nettovärde utanför din personliga inkomst, din årliga inkomst, anställningsstatus, din bransch, e.t.c. Mäklare behöver denna information för att ge dig råd och ersätta sig om du inte uppfyller de finansiella kraven för att investera i Forex.

Bokföring Stockholm

Handelskännedom: Din erfarenhetsnivå i Forex, CFDs, Options, Futures, Stocks, e.t.c. Mäklare använder denna information för rådgivande ändamål.

 

Det kan hända att du måste ladda ner ett formulär som innehåller riskskyddsvillkor och andra villkor för service eller avtal för din signatör. Efter att du har undertecknat formuläret, skanna det och maila det tillbaka till mäklaren. Denna blankett tjänar som en samtycke från sökanden som ersätter mäklaren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *